Porkkalan Ampujat ry

Porkkalan Ampujat r.y. (PorkkA) on Kirkkonummella toimiva ampumaurheilun erikoissseura, joka pyrkii tarjoamaan harrastusmahdollisuuksia kaikille ampumaurheilusta kiinnostuneille Kirkkonummella ja sen lähiympäristössä asuville. Seura pyrkii edistämään ampumaurheilua liikuntamuotona ottaen huomioon yhtä hyvin kuntoilijoiden kuin kilpailijoidenkin tarpeet. Tämä on Suomen Ampumaurheiluliiton tavoitteiden täyttämistä. Seura on myös Suomen Metsästäjäliiton Uudenmaan piirin jäsen ja tätä kautta avautuu lisää toimintaa metsästysammunnoista kiinnostuneille.

Tietoja seurasta

Yhdistysrekisterinumero: 83.304
Tilinumero (IBAN): FI46 5554 0920 1374 36

• Myös toimintakuntoisen aseen (kivääri/haulikko/pistooli) lahjoittaminen seuralle esimerkiksi kuolinpesästä tai muuten harrasteesta luopumisen vuoksi tukemaan nuorten ja aloittelevien ampumaharrastusta on mahdollista. Lue lisää lahjoittamisesta.

Laskutus- ja jäsenrekisteriosoite: PorkkA / Camilla Ekberg, Metsäpolku 10, 02460 Kantvik
Yhdistyksen osoite (puheenjohtaja): PorkkA / Mikael Ekberg, Metsäpolku 10, 02460 Kantvik

Sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot löytyvät toimihenkilösivulta.

Yhdistyksen tulevia tapahtumia

Pvm Klo Tapahtuma Paikka