Aseen lahjoittaminen

Onko sinulla tai tuttavallasi tarpeettomaksi käynyt ase?

Myymisen tai poliisille tuhottavaksi antamisen  lisäksi on mahdollista lahjoittaa se seuralle. Aseelle haetaan yhteisölupa seuran toimesta ja kustannuksella, sinulle ei koidu ylimääräistä vaivaa tai kustannuksia.

Aseen tulee olla hyväkuntoinen ja seurassa harrastettaviin lajeihin sopiva. Seuran asevastaava arvioi tämän.

Asetta käytetään uusien ampujien perehdyttämiseen ja/tai vuokrataan kilpailuun tai kokeisiin osallistujille omakustunnushintaan.

Kiristyneen lainsäädännön vuoksi, yhä useamman nuoren tai muuten uuden harrastajan ainoa mahdollisuus päästä aloittamaan tämä hyvä ja terveellinen harrastus on seuran laina-ase. Jos sinulla siis on ylimääräinen tai tiedät sellaisesta, ota yhteyttä seuran asevastaavaan (yhteystiedot löytyvät toimihenkilösivulta), niin arvioidaan yhdessä sen soveltuvuus seuran koulutuskäyttöön.

Anna aseellesi uusi elämä :)