Hakemukset ja laskut

Jäseneksi hakevalle

Porkkalan Ampujat ry:n johtokunta on tehnyt päätöksen 14.12.1994 (130/94), jonka mukaan jäsenhakemusta käsitellään vasta, kun liittymismaksu ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on maksettu seuran tilille. Jäseneksi hakevien on käytettävä maksuissaan viitenumeroa 9690. Alle 20-vuotiaita hakijoita vaatimus ennakkomaksusta ei koske. Jäsenhakemuksen käsittely nopeutuu, jos hakemuksen liitteenä on kuitti suoritetuista maksuista.

Todistus PorkkA jäsenyydestä

Johtokunta päätti vuonna 2019 luopua jäsenkorteista tarpeettomina. Korttien voimassaoloajan päättyessä niitä ei enää uusita. Varuskunnan portilla jäsenkortti ei nykyisin kelpaa, vaan siellä tarvitaan ajokortti tai henkilöllisyystodistus. Jos henkilön tarvitsee todistaa seuran jäsenyytensä (esim. aselupaa hakiessa) puheenjohtaja kirjoittaa tästä todistuksen. Todistusta varten tulee puheenjohtajalle lähettää nimi ja henkilötunnus. Henkilötunnus tulee todistukseen mutta sitä ei arkistoida mihinkään. Puheenjohtajan email: puheenjohtaja@porkkalanampujat.fi.

Jäsenmaksut

Vuonna 2020 on aikuisjäsenen (1999 ja aikaisemmin syntyneet) liittymismaksu 100 euroa ja jäsenmaksu 60 euroa. Saman talouden toisen aikuisjäsenen liittymismaksu on kuitenkin vain 50 euroa. Nuorten (2000 ja sen jälkeen syntyneet) jäsenmaksu on 5 euroa. Nuorilta ei peritä liittymismaksua.

Mikäli jäsenhakemus hylätään, palautetaan ennakkomaksu hakijalle. Lisätietoja antaa rahastonhoitaja.

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin mieluiten tietojen muutoslomakkeella, kiitos.

Katso myös tietosuojaseloste.

Tilapäinen eroaminen

Poikkeustapauksissa (opiskelu toisella paikkakunnalla, pitkä ulkomaankomennus, tms.) johtokunta voi kirjallisen hakemuksen perusteella myöntää eron määräajaksi. Johtokunnalle tehdyn hakemuksen pohjalta henkilö voidaan hyväksyä johtokunnan harkinnan mukaan uudelleen jäseneksi ilman liittymismaksua.

Laskut

Jäsenen laskuttaessa yhdistystä, on käytettävä alta löytyvää laskupohjaa. Mikäli laskuun liittyy ostotapahtumia esimerkiksi tarvikkeista tai kilpailun osanottomaksuista, on näistä liitettävä laskun mukaan kuitit. Oma tilinumero on aina ilmoitettava laskussa IBAN-muodossa, kansallisessa muodossa tilinumeron sisältäviä laskuja ei makseta.

Täyttöohjeet

Täytä lomake/hakemus, tulosta, allekirjoita, ja lähetä seuran osoitteeseen. Liittymislomakkeen voi lähettää myös sähköpostilla lomakkeen ohjeen mukaisesti.