Hakemukset ja laskut

Jäseneksi hakevalle

Porkkalan Ampujat ry:n johtokunta on tehnyt päätöksen 14.12.1994 (130/94), jonka mukaan jäsenhakemusta käsitellään vasta, kun liittymismaksu ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on maksettu seuran tilille. Jäseneksi hakevien on käytettävä maksuissaan viitenumeroa 9690. Alle 20-vuotiaita hakijoita vaatimus ennakkomaksusta ei koske. Jäsenhakemuksen käsittely nopeutuu, jos hakemuksen liitteenä on kuitti suoritetuista maksuista.

Mikäli haluat PorkkA:n jäsenkorttiisi kasvokuvasi (passikuva tms), lähetä kuva jpeg-muodossa tällä lomakkeella. Voit myös vaihtoehtoisesti lähettää paperikuvan jäsenhakemuksesi liitteenä, kuvia ei palauteta.

Jäsenmaksut

Vuonna 2018 on aikuisjäsenen (1997 ja aikaisemmin syntyneet) liittymismaksu 100 euroa ja jäsenmaksu 60 euroa. Saman talouden toisen aikuisjäsenen liittymismaksu on kuitenkin vain 50 euroa. Nuorten (1998 ja sen jälkeen syntyneet) jäsenmaksu on 5 euroa. Nuorilta ei peritä liittymismaksua.

Mikäli jäsenhakemus hylätään, palautetaan ennakkomaksu hakijalle. Lisätietoja antaa rahastonhoitaja.

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin mieluiten tietojen muutoslomakkeella, kiitos.

Laskut

Jäsenen laskuttaessa yhdistystä, on käytettävä alta löytyvää laskupohjaa. Mikäli laskuun liittyy ostotapahtumia esimerkiksi tarvikkeista tai kilpailun osanottomaksuista, on näistä liitettävä laskun mukaan kuitit. Oma tilinumero on aina ilmoitettava laskussa IBAN-muodossa, kansallisessa muodossa tilinumeron sisältäviä laskuja ei makseta.

Täyttöohjeet

Täytä lomake/hakemus, tulosta, allekirjoita, ja lähetä postitse seuran osoitteeseen.