Hakemukset ja laskut

Jäseneksi hakevalle

Porkkalan Ampujat ry:n johtokunta on tehnyt päätöksen 14.12.1994 (130/94), jonka mukaan jäsenhakemusta käsitellään vasta, kun liittymismaksu ja ensimmäisen vuoden jäsenmaksu on maksettu seuran tilille. Jäseneksi hakevien on käytettävä maksuissaan viitenumeroa 9690. Alle 20-vuotiaita hakijoita vaatimus ennakkomaksusta ei koske. Jäsenhakemuksen käsittely nopeutuu, jos hakemuksen liitteenä on kuitti suoritetuista maksuista.

Jäsenmaksut

Vuonna 2019 on aikuisjäsenen (1998 ja aikaisemmin syntyneet) liittymismaksu 100 euroa ja jäsenmaksu 60 euroa. Saman talouden toisen aikuisjäsenen liittymismaksu on kuitenkin vain 50 euroa. Nuorten (1999 ja sen jälkeen syntyneet) jäsenmaksu on 5 euroa. Nuorilta ei peritä liittymismaksua.

Mikäli jäsenhakemus hylätään, palautetaan ennakkomaksu hakijalle. Lisätietoja antaa rahastonhoitaja.

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin mieluiten tietojen muutoslomakkeella, kiitos.

Katso myös tietosuojaseloste.

Laskut

Jäsenen laskuttaessa yhdistystä, on käytettävä alta löytyvää laskupohjaa. Mikäli laskuun liittyy ostotapahtumia esimerkiksi tarvikkeista tai kilpailun osanottomaksuista, on näistä liitettävä laskun mukaan kuitit. Oma tilinumero on aina ilmoitettava laskussa IBAN-muodossa, kansallisessa muodossa tilinumeron sisältäviä laskuja ei makseta.

Täyttöohjeet

Täytä lomake/hakemus, tulosta, allekirjoita, ja lähetä seuran osoitteeseen. Liittymislomakkeen voi lähettää myös sähköpostilla lomakkeen ohjeen mukaisesti.