Osoitteen ja muiden tietojen muutokset

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa muuttuneita tietojasi Porkkalan Ampujat ry:n jäsenrekisteriin. Huomaa, että Suomen Ampumaurheiluliiton, joka mm. tekee ja toimittaa Urheiluampuja-lehteä, osoiterekisteri ei ole sama kuin PorkkA:n jäsenrekisteri.

Perustiedot
Etu- ja sukunimet
PorkkA jäsennumerosi ilman etunollia (jäsenkortista tai jäsenmaksulaskusta). Jäsennumerolla tietojen muuttaminen on nopeampaa ja kohdistuu varmasti oikeaan henkilöön.
Yhteystiedot
Toimiva sähköpostiosoitteesi. Jos sinulla ei ole sähköpostia, tee tietojen muutos soittamalla tai lähettämällä kirje jäsenrekisterinhoitajalle.
Puhelinnumero, myös suuntanumero ja ulkomaisissa numeroissa maanumero
Uudet osoitetiedot
jos muu kuin Suomi
Vanha lähiosoite ja mahdolliset muut tietojen muutoksiin liittyvät lisätiedot tai selvennykset. Vanha lähiosoite tarvitaan aina, jotta muutokset kohdistuvat varmasti oikeaan henkilöön.