Lähetithän sähköpostiosoitteesi rahastonhoitajalle vuoden 2020 jäsenmaksun laskutusta varten

20.2.2019

Vuoden 2020 jäsenmaksulaskutus tapahtuu 2.3.2020 alkavalla viikolla. Muistutuksena vielä, viimevuoden jäsenmaksulaskun liitteenä olleessa puheenjohtajan tervehdyksessä kerrottiin mahdollisuudesta siirtyä sähköpostilaskutukseen seuraavasti:

Mikäli haluat että liitteen mukainen jäsenmaksulasku on viimeinen PorkkA:n lähettämä paperilasku, niin lähetä käyttämäsi sähköpostiosoite jäsenrekisterin hoitajalle osoitteeseen: jasenrekisteri@porkkalanampujat.fi Mikäli kuitenkin haluat jatkossa laskusi kirjepostina, niin sekin onnistuu. PorkkA veloittaa kirjelaskuista postituskulut 5 €/lasku. Lisätietoa laskutus- ja kirjanpitoasioista saat Jyrki Enholta tai rahastonhoitaja@porkkalanampujat.fi

 

Vastauksia tulikin kiitettävästi, mutta vielä on jäsenrekisterissä puutteita sähköpostiosoitteista. Mikäli haluat välttää tuon paperilaskutuksen postituskulun 5,00 €/lasku niin lähetä sähköposti osoitteeseen jasenrekisteri@porkkalanampujat.fi. Laita sähköpostiin koko nimesi, sillä sähköpostiosoitteesta se ei ihan kaikilta selviä.

 

23.2.2020 jälkeen lähetetyt sähköpostilaskutusilmoitukset päivittyvät sitten vuoden 2021 laskutukseen.