(edit 3.8: KURSSI TÄYNNÄ) Ilmoittautuminen haulikkokouluun pe 2.9.2022 avattu

25.7.2022

Haulikkokoulu pidetään pe 2.9.2022 klo 10-16 Inkoon haulikkoradalla (ampumaradantie 45). Koulutus sopii sekä aloitteleville että kokeneille metsästäjille ja ratahaulikkoampujille.

Ilmoittautumisia otetaan vastaa vain sähköpostiosoitteeseen: jani.nevanpera(at)elisanet.fi

Kurssille mahtuu enintään 10 henkilöä. Henkilöt otetaan kurssille mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Henkilöllä tulee olla voimassa oleva jäsenyys PorkkAssa ja tämän vuoden jäsenmaksu maksettuna. Alaikärajaa ei ole, kunhan henkilön keho kestää haulikon rekyylin ja aseen kannattelu on vaivatonta.

Koulun hinta osallistujalle on 50 euroa, joka laskutetaan sähköpostilaskuna jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa viikon sisällä laskun lähettämisestä. Peruutustilanteissa osallistumismaksu palautetaan vain lääkärintodistusta tai positiivista korona-testiä vastaan. Peruutettua paikkaa tarjotaan jonossa seuraavalle ilmoittautuneelle.

Osallistujalla tulee olla mukana oma haulikko, patruunoita 50 kpl (lyijy- tai teräshaulin maksimihaulikoko 2,5 mm / koko 7), kuulosuojaimet sekä vakuutus (metsästyskortti tai SAL-lisenssi). Vakuutusturva tarkistetaan kurssin alkaessa. Suojalasit ovat suositeltavia. Jokainen huolehtii itse ruoka- ja juomahuollostaan kurssin aikana. Säänmukainen vaatetus. Jokainen järjestää itse itsensä paikan päälle.

Haulikkona ei suositella yhdistelmäasetta (esim.  rihlakko), muut haulikkotyypit ovat OK.

Kouluttajina kurssilla toimivat Ville Hirvonen ja Joonas Olkkonen www.haulikkokoulu.fi:stä. Koulutuksen ajasta noin puolet on teoriaa.

HUOM! Koulutus ei ole Practical-haulikkoammuntakoulutusta vaan keskittyy ratahaulikkoammuntaan (eng. clay shooting) sekä hyvään riistalaukaukseen metsästyksessä. Koulutus tukee erityisesti seuraavia urheilulajeja: trap, skeet, compak, compak sporting sekä vastaavat metsästysliiton lajit (metsästyshaulikko ja –trap). Koulutuksessa ei käydä läpi em. ratahaulikkolajien sääntöjä, vaan ne opitaan ratavuoroilla.

Lisätietoja haulikkojaoksen vetäjältä: Jani Nevanperä (p. 040 540 4968, jani.nevanpera(at)elisanet.fi)