Practical

Jaoston vetäjä: Jaostolle haetaan vetäjää, lisätiedot puheenjohtajalta.

Practical-jaoston ensisijainen tiedotuskanava jäsenille ovat massapostitukset, joihin pääset mukaan liittymällä Practical-ryhmään. Se tapahtuu ruksaamalla Practical-ryhmä kiinnostuksen kohteeksesi omissa jäsentiedoissasi. Tervetuloa mukaan!

 

Jaoston harjoituksiin osallistuminen

Kaikkien PorkkA:n practical-jaoston harjoituksiin osallistuvien on oltava seuran jäseniä ja practical-ammunnan peruskurssin hyväksytysti suorittaneita, ns. turvallisia ampujia. Peruskurssi koostuu noin viikonlopun mittaisesta teoriaosuudesta, teoriakokeesta, (yleensä) ampumaharjoituksista ja lopuksi käytännön ampumakokeesta. Peruskursseja järjestää practical-ammuntaa harrastavat seurat ympäri Suomea, myös PorkkA on viime vuosina järjestänyt 1-2 kurssia vuodessa. Porkkalan Ampujien jäsenille PorkkAn järjestämä Turvallisen Ampujan kurssi on maksuton. Tulevista PorkkA:n kursseista tiedotetaan viimeistään pari viikkoa ennen kurssia näiden sivujen lisäksi mm. SAL:n practical-jaoston keskustelualueilla.

Peruskurssin lisäksi seuran sisäisiin harjoituksiin ja kilpailuihin osallistuvilla on oltava voimassaoleva SAL:n nuoriso-, seniori-, harraste- tai kilpailulisenssi. Seurojenvälisiin kilpailuihin osallistuvilla on oltava nuoriso- tai kilpailulisenssi.

 

VAIN jäsenille tarkoitetut tiedotukset ja keskustelupalsta löytyvät Jäsensivut-linkin kautta (sivun yläosassa).