Jäsenasiat

Jäseneksi hakevalle

Jäsenhakemus ja ohjeet löytyvät tämän sivun alasivulta. Jäsenasiat käsitellään johtokunnan kokouksissa, joita pidetään noin kuukauden välein. 

Upinniemen ampumaradoilla vaaditaan PorkkA jäsenyyden lisäksi Suomen kansalaisuus.
In addition to PorkkA membership, Finish citizenship is reguired for access to Upinniemi shooting range.

Jäsentodistus

Johtokunta päätti vuonna 2019 luopua jäsenkorteista tarpeettomina. Korttien voimassaoloajan päättyessä niitä ei enää uusita. Varuskunnan portilla jäsenkortti ei nykyisin kelpaa, vaan siellä tarvitaan ajokortti tai henkilöllisyystodistus. Jos henkilön tarvitsee todistaa seuran jäsenyytensä (esim. aselupaa hakiessa) puheenjohtaja kirjoittaa tästä todistuksen. Todistusta varten tulee puheenjohtajalle lähettää nimi ja syntymäaika (ei loppuosaa, eli sotua). Puheenjohtajan email: puheenjohtaja@porkkalanampujat.fi.

Jäsenmaksut

Tällä hetkellä voimassa olevat maksut ovat:

  • Liittymismaksu 100€ (alle 20 vuotta, ei liittymismaksua)
  • Jäsenmaksu 65€
  • Nuoriso jäsenmaksu 5€ (alle 20 vuotta)
  • Liittymismaksu samaan talouteen kuuluvalta toiselta aikuisjäseneltä 50€
  • Kannattajajäsenmaksu 100€
  • Suomen Metsästäjäliittoon kuuluvien jäsenten lisämaksu on sama kuin Suomen Metsästäjäliiton jäsenmaksu (14€ vuonna 2021).

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin mieluiten tietojen muutoslomakkeella, kiitos. Jos ilmoitus em. lomakkeen kautta ei onnistu, niin ota yhteys jäsenrekisterin hoitajaan. Email: jasenrekisteri@porkkalanampujat.fi

Katso myös tietosuojaseloste.

Tilapäinen eroaminen

Poikkeustapauksissa (opiskelu toisella paikkakunnalla, pitkä ulkomaankomennus, tms.) johtokunta voi kirjallisen hakemuksen perusteella myöntää eron määräajaksi. Johtokunnalle tehdyn hakemuksen pohjalta henkilö voidaan hyväksyä johtokunnan harkinnan mukaan uudelleen jäseneksi ilman liittymismaksua.