Jäsenasiat

Jäseneksi hakevalle

Jäsenhakemus ja ohjeet löytyvät täältä. Jäsenasiat käsitellään johtokunnan kokouksissa, joita pidetään noin kuukauden välein. 

Jäseneksi hakevallla on oltava Suomalainen henkilötunnus.
The applicant must have a Finnish social security number.

Jäsenmaksut

Tällä hetkellä voimassa olevat maksut ovat:

  • Liittymismaksu 100€ (alle 20 vuotta, ei liittymismaksua)
  • Liittymismaksu samaan talouteen kuuluvalta toiselta aikuisjäseneltä 50€
  • Jäsenmaksu 65€
  • Nuoriso jäsenmaksu 5€ (alle 20 vuotta)
  • Kannattajajäsenmaksu 100€
  • Suomen Metsästäjäliittoon kuuluvien jäsenten lisämaksu on sama kuin Suomen Metsästäjäliiton jäsenmaksu (14€ vuonna 2021).

Jäsentodistus

Jos henkilön tarvitsee todistaa seuran jäsenyytensä (esim. aselupaa hakiessa) jäsenrekisteri kirjoittaa tästä todistuksen.

Todistusta varten tulee jäsenrekisteriin lähettää nimi ja syntymäaika (ei loppuosaa, eli sotua). Lähetä jäsentodistuspyyntö hyvissä ajoin VÄHINTÄÄN 2 VIIKKOA ENNEN tarvisemaasi ajankohtaa. Vaikka todistus tulisikin nopeasti tai on ennen tullut nopeasti, niin noudata silti tätä ohjetta!

Jäsenrekisterin sähköpostiosoite: jasenrekisteri@porkkalanampujat.fi.

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin

Muutokset jäsenrekisterin tietoihin tehdään ensisijaisesti omatoimisesti, kiitos. Kirjaudu jäsensivuille ja muokkaa tietosi itse. Jos et pysty kirjautumaan, etkä saa pyydettyä uutta salasanaa, on syynä usein se, että tiedoissasi on väärä sähköpostiosoite tai sitä ei ole ollenkaan.

Mikäli omatoiminen muutos ei onnistu, niin käytä tietojen muutoslomaketta. Jos ilmoitus em. lomakkeen kautta ei onnistu, niin ota yhteys jäsenrekisterin hoitajaan. Email: jasenrekisteri@porkkalanampujat.fi

Katso myös tietosuojaseloste.

Tilapäinen eroaminen

Poikkeustapauksissa (opiskelu toisella paikkakunnalla, pitkä ulkomaankomennus, tms.) johtokunta voi kirjallisen hakemuksen perusteella myöntää eron määräajaksi. Johtokunnalle tehdyn hakemuksen pohjalta henkilö voidaan hyväksyä johtokunnan harkinnan mukaan uudelleen jäseneksi ilman liittymismaksua.