Tapahtumamaksut

LUE NÄMÄ OHJEET ENSIN

 

Seuran tapahtumat maksetaan MobilePayllä tai pankkimaksuna, ellei muuta ole erikseen ohjeistettu.

Huom! Jäsenmaksut maksetaan maksamalla seuran lähettämä lasku. Ei MobilePayllä. Eikä omatoimisesti pankkimaksuna jollain takavuosien viitenumerolla.

Miksi monta eri maksulinkkiä?

Sekä MobilePay-, että pankkimaksusivuilla on linkit eri maksuihin. Käyttämällä oikeita maksutietoja, maksamasi raha saadaan tiliöityä oikealle tilille ja päätyy siis "tuloksi" oikeaan jaostoon. Tällä menettelyllä myös vähennetään rahastonhoitajan kuormaa.

Mutta kun minulla ei ole MobilePay:tä!

Hanki se, tai käytä pankkimaksua. Jos kaverisi maksaa puolestasi niin maksun viestiosaan ON KIRJOITETTAVA SEN HENKILÖN NIMI, jota maksu koskee JA maksun kuitti on pysytyttävä esittämään tarvittaessa, esimerkiksi sisäratavuorolle mentäessä.

Mutta kun ei minulla ole nettipankkia!

Hanki se, tai käytä MobilePay-maksua. Jos kaverisi maksaa puolestasi niin maksun viestiosaan ON KIRJOITETTAVA SEN HENKILÖN NIMI, jota maksu koskee JA maksun kuitti on pysytyttävä esittämään tarvittaessa, esimerkiksi sisäratavuorolle mentäessä.
 

Väärinkäytökset ja muut perseilyt

Väärinkäytökset voivat johtaa siihen, että sinua ei esimerkiksi hyväksytä sisäratavuoroille.

 

SISÄVUOROMAKSUT, TARVIKEMAKSUT, YMS. MAKSUT MAKSETAAN PAIKANPÄÄLLÄ TAPAHTUMASSA - EI JÄLKIKÄTEEN, EIKÄ ETUKÄTEEN.
Jos maksat etukäteen, etkä sitten pääsekkään, niin maksua ei palauteta. Etukäteen maksamalla EI VOI VARMISTAA/VARATA paikkaa tai muutenkaan etuilla!
Saavu paikalle siis ajoissa, että muiden ei tarvitse odotella sinun maksuasioitasi.
 

 

Maksumenettely MobilePay-maksulla

 

Maksumenettely pankkimaksuna